Klik-Klik..

Monday, August 24, 2009

~SELAMAT BERPUASA~

Salam Ramadhan untuk korang semua...

Sajer buat n3 khas ni just nk ucapkan Selamat Berpuasa kepada all blogger & silent Reader aku..(adala sorg dua..heheheheh)..

Aku minta maap yer coz jarang sikt meluangkan masa kat sini..insyaallah, nextweek aku akan merajinkan diri kat sini...

Cuma kat sini..aku nk luahkan perasaan takut coz sahur pagi tadi nyaris2 rumah aku nk dimasuki pencopet...dah buka semua pintu kecuali grill jer dia x sempat buka..maybe dia x sempat coz aku & bibik bangun utk sahur..cuma aku nampak ada 2 pasang kasut lelaki tertinggal..bila dah cerah ni tengok kasut tu dah tiada..& aku dpt tahu pencopet tu berjaya masuk rumah jiran aku...syukur..rumah aku x sempat..tp still lagi la rasa takut coz ini cubaan yg ke-2...Mudah2 di bulan Ramadhan ni x der la terjadi yg tak enak utk kami sekerluarga..tambah2 bibik pon dah nk balik esok...
Ya Allah..kau peliharalah kami sekerluarga..Amin...

21 comments:

leadleedeea said...

ieda...bizi yek..senyap jek..winduu laaa..hehe~!! Selamat berpuasa n sorry kalau2 lead ade buat salah n silap k?

err..ader perampok nak masuk umah? better call polis n suruh laaa diorang jaga area umah ieda tu..hish~! takut plak eh..lead doakan ieda n family x ape2..mintak tolong Allah bnyk2 ye ieda..take care~!

GorgeousGround said...

hi..salam ziarah,jemput singgah & jom shopping wit us!! kain pasang & shawls murah..murah.. :) @ http://gorgeous-ground.blogspot.com/

[-suziey-] said...

ler dpt lappy baru lg kurang plk jenguk blog..ekeke:D

wei buka la lmpu luar..bahaya wei..tkut..seb bek xsempt mask pencopet tu..

[-suziey-] said...

ler dpt lappy baru lg kurang plk jenguk blog..ekeke:D

wei buka la lmpu luar..bahaya wei..tkut..seb bek xsempt mask pencopet tu..

zura@iwan said...

slm ramadhan slmt berposa...aku minta maap kalu ada slh & silap ek...

nyaris2 nuh nk masuk umah ko ek...takut la...ishh..report polis x? minta2 la dia x mai dh lps nih...

MaMa aYiN_FaSHa said...

Lead:
Hi Lead..Windu yer...kita windu jgk..
a'ah..bizi sikit lately nih...
Alhamdulillah..dah report dah..
Maybe kami kan pasang alarm kat rumah nie..

YanDarwisy said...

Biaselah, nak raya ni pencuri start balik kerja dia. Kat area umah yan pun dah ader kes.

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Bahaya tau!! Semoga Ieda sekeluarga terpelihara keselamatan yer...

Salam Ramadhan!!

Gieyana said...

Selamat berpose yer..owhhh..ko mmg dah addict ar yg Farm Ville ko tue smpai umah nie pon dh jrg2 ada n3 br..hiks!

Nasib baik umah ko x kena pecah kan..huhu

Wife to Firdaus Ghazali said...

akak...amalkan baca ayat kursi mintak rumah dilindungi allah swt...insyaallah akan dijauhkan drpd segala perbuatan jahat.aminnnnnn

masviona said...

lor yeke ieda.....nasib baik xde perper kan tp kan 2-3 hari lepas pun umah mas pun kena gak kasut kerja prebetsabu dah selamat di sapunya itu jer yg weols perasan so far nih....huhuhu tp kan sepanjang dok kat sana dh banyak barang weols yg kena curik tong gas yg weols letak kat belakang dapur pun kena curik jugak....huhuhu


~~selamat berpuase utk ieda n famili ye maafkan salah silap jika ada

~~bila nak jupe nih mas nak pas brooch kat ieda nih

zue_annie said...

ish2 teruk tul kan..bulan2 posa ni leh nak merompak...

moga2 ieda n family selamat k....aminnnn

MaMa aYiN_FaSHa said...

GorgeousGround:
Thanks dtg blog kita..
Insyallah..nanti kita jengah yer..

MaMa aYiN_FaSHa said...

Suziey:
Nk buat camner wei..bibik dah non ado nie..pancit sikit ler..hehhehe
Aku bula lampu luar..bukan satu jer malah 3 sekali..

MaMa aYiN_FaSHa said...

Zura:
Sama la cam aku yer..
Seyess.aku cuak gila..takutttttttt..
Hope pon cam tu gak..x dtg lagi umah aku..huhuhuh..

MaMa aYiN_FaSHa said...

YanDarwisy:
Kena berjaga2kan sekarang nih..byk betui kes pecah rumah..

MaMa aYiN_FaSHa said...

MamaQaypo:
Salam ramadhan buat Mama sekeluarga gak...
Mudah2an Amin...

MaMa aYiN_FaSHa said...

Gie:
kekeke...kenkadang tu bukan aku yg on9 tp laki aku la..dia tlg jaga FarmVille aku..hehehhe
Mmg naseb weiii..tp still kena berjaga2..

MaMa aYiN_FaSHa said...

Azie:
Thanks dik..mmg akak dok amalkan ayat tuh!!

MaMa aYiN_FaSHa said...

Masviona:
Area Bdr Tek ni mmg black area ker mas?? huhuhu..tatotttttttttt..
Pencuri nhi kan kira apa..semua dia nk rembatkan..

MaMa aYiN_FaSHa said...

Zue_annie:
Tenkiu dear..