Klik-Klik..

Friday, January 31, 2014

MM ku si Kaki Makan

MM for Montel Monster for Izzara senang sebut Double M...Sebab apa saya panggil dia Double M??? sebabbbbbbbbbbb....dia sgt Montelll...Monster tu plak dia sangattt cengeyyy..(garang)..ehheeh..Kakak Icha selalu jadi mangsa dera dia..

Ni nak crita pasai Double M..Dia mmg suka makan sbb tu dipanggil kaki makan..heheh
 Apa saja dia bedal. Tak leh tengok org makan sure dia akan nyendeng..Kalau kita tgh makan, tiba2 dia mai tanya buat apa tu??...haaa tu tandanya dia nak tp dia panadai kalih dia tya buat apa..padehai bukan dia tak nampak kita tgh buat apa..hahahha... 

Pernah dia dh nak tido sekali papa dia masak maggi..apalagi sanggup bangun balik hadap Papa..kahh..zara oh! zara..rasanya sekarang ni dh naik lagi berat dia..last timbang 20kg..umur plak baru nk masuk 4 tahun..Adeh!!!

Meh kita layan gambaq dia yg semua tgh makan..hahaha









6 comments:

Zura@Iwan said...

mmg montel tul zara ni..hehe..
masa pregnant hg mkn apa ha? hehe..

Gieyana said...

Haa..smpai mknan ummi pon dia rembat pdhal x sedap pon..ekeke

wantie said...

jengah sini bersiaran dari blog gieyana...

Ieda Zakaria said...

ZURA;

Masa kluar dlu dia kecik ja 2.5kg..pas 2 tahun baru dia membesar bagai juara..hehehe :)

Ieda Zakaria said...

GIE,

MM ni dia kan kira sedap ka dak..janji makanan..muahahah

Ieda Zakaria said...

WANTIE,

Tenkiu...salam kenal..mai la follow balik..blog lama mmg wantie da follow ni cek buat blog baru...tu yg follower seciput..cuma import entry dr blog lama ni..