Klik-Klik..

Sunday, September 9, 2012

Dari Lunch Date Sampai Ke Minum Petang...

Kejadian berlaku pada tanggal 30/08/12...Cheeewaahhh..mcm nk cerita stok2 patriotik ja..kuikuikui...crita ni sebenarnya before n3 sebelum ni..tp lambat transfer gambar soo cerita time merdeka yg kuar dulu..

Segalan yg berlaku adalah tanpa dirancang...bermula dari aku wasap2..hehehe..nk tau jln area pekan Alor Setar jem keee idokkk??..itu jer..pastu terus melalut..tya dia masak pe??..dia ckp x msak sbb mama puasa..soo terus ajak dia lunch sesama..dia ok...aku lagi la ok..sbb mmg hari2 lunch kat luar kan..nama pun dok opis..pas fetch Icha kat school around kui 12.45 teruss pegi kat kedai yg dijanjikan..Ikutkan janji kui 1..tp terstuck pas kuar highway nk masuk skol Icha tu..lewat la sikit jdnya..1.15 baru aku sampai..tp dia pun x sampai gi..umah nyer dekat jer pun..Kami lunch kat RN Teguh, Jlan Pegawai Depan Maktab Mahmud...hhuahuahua..detail koo..mcm korang semua tau kan...kehkehkeh..

Haaaaaaaa..ni la orgnyer..kababommmmmmmmmmm!!!  wanie..

Dh jumpa terus gi ambik mkan & makan...rushing la pulak rasanya sbb aku kena masuk opis balik..sembang x puas sooo decide ptg pas opis nk sambung sembang kat umah dia..aku???..ok jewww..


Ptg tu kami anak beranak dijamu dengan Mee Goreng..Sempat gi tu dia masak..


Izzara.. berselera ha makan..tu dia nk baca doa tuh..Nk suap sendiri.


Tuan Rumah..Thanks Wanie..mai ptg pun cam rushing gak kan..hahahaha...bila tah yg x rushingnya..tidoq situ satgi haaaa...baru tauuu..


Harusss ada sesi poto gedix..jenuh nk renyih..Icha lambat snap..huhuhu..

Thanks Waniee...sudi layan anak2 akk yg lasak2 iteww..siap dpt duit raya lagi..(ada cerita lawak berlau..auntie wanie kena sound direct ngan Icha..kahkahkah..)..

Lots Of Luv..

2 comments:

Zura@Iwan said...

wahh...dr tghari smpi ke ptg la dating yer..

dr kt luar smpi dlm umah...hahaha..

Izzara chubby yer..putih gebus plak tu

Ieda Zakaria said...

x paln mmg selalu camtu..cer plan..manjang jer x jadi.. kan..wanie kan..hhuhu