Klik-Klik..

Saturday, December 14, 2013

Dari Krabi ke Hatyai....

Bertolak dari Krabi kami terus ke Hatyai.. Plan nk ke tmpt yg show gajah tp lst minit cancel sbb kami dh lama dekat "LE KHAOKOB CAVE". Masyallah...tobat lepas ni aku tak masuk dah gua ni...cuba korang imagine masuk dlm tu kena berbaring hampir 20 minit..Sesak nafas tau tera nk kluaq dr situ.. time tu rasa insaf sbb dh mcm dok dalam liang lahad..

 Bergambar dalam kereta msa dlm perjalanan tu....


Ni masa baru nk masuk gua..ko tgok sampan cenggitu ja naik..pastu kena baring plak..time ni memasing releks sbb tak tau camna lagi kannn...heheheh..satu sampan ni kitorng naik 7 orang.. aku, en.asben, ank sedara, icha & Izzara..pastu campur yg tukang kayuh sampan ni 2 org..fuhh!!! sepanjang kena baring tu mulut aku x renti2 Allah2... abg yg bawa tu ckp "releks ka.."heheh...dh la terbaring...atas gua dh nk bertemu muka..gelap..tgn kena rapat kat sisi..kepak sikit ja sure siku luka kena dinding gua..hhuhu..sereemmmm!!

Ni suasana dlm gua...gambar x elok sbb gelap..lg pun snap pakai fon ja..

Keluar dari sini kami terus kebandar Hatyai..Opps lupa nk bg tau. sepanjang perjalanan dari Krabi - Hatyai banyak nau Tesco..kecik, sedang, besaq semua ada..lg satu 7E..ckup byk..x susah hati klu ko nak cari apa2 OTW tu..

 Ni haaa Tesco Lotus...

Sampai bandar Hatyai, kami park keta & ambik Tut2 utk round2 pastu ke Lee Garden Mall...Shopping mall yg ala English style...


Icha with cousin2nya...


Ni deco dlm Mall tu...


Dalam mall tu barang murah2..siyess..aku gila tgok kasut..perghhh...dh la cungg!! murah lak tu.. Baju2 byk korean style.. cung beb!! Dah puas jenjalan, shopping bagai..pukul 6 ptg baru kami gerak balik..fuhh!!!..penat sbb esok tu keja...


Sekian la citer holiday gi Krabi & Hatyai..Pasni aku story cita gi holiday Langkawi pulak..tp tak tau bila...hehhehe bole???



2 comments:

Zura@Iwan said...

seram beb hg ceta masuk gua tu..
seb baik hg ceta..tk mau la ak masuk..haha

bila nk update holiday lgakwi? cpt2..hikss

Ieda Zakaria said...

zura...

sekali cerita anak da kuar dulu...
hehehe..nanti aku hapdet noh pasai cuti2 langkawi tu..kena take time yg tu..

mmg sereeemmm..tobat aku x mau masuk dh..