Klik-Klik..

Sunday, December 22, 2013

Langkawi...ermmm dh berbulan baru nk story!!!

Huhuhu..baru berkesempatan nk share cita cuti2 kat langkawi..hadoiii!! peginya bulan 6. Now dh bulan Doblas..hamekkkooo..dh 6 bulan baru hegeh nk crita.. Akceli ini adalah percutian yg ditaja oleh opis.. family day katanyerrr..

Bila dh lama baru hegeh nk crita...ayat bertulis amat la sedikit..takut kang tersalah bagi maklumat..ekekeke.. Cerita mna yg ingat ja la yer..

Kami stay kat Hotel Fave. Kat area Chenang. Hotel tu baru setahun beroperasi. Biras aku yg ejas sbb dia pn keja hotel kat langkawi.. Hotel Eagle Bay..before nih dia keja kat De Baron..sbb tu before ni klu gi langkawi ja aku mesti stay kat Baron..ate mudah kannn.





Hotel dia selesa..ada pool...makanan pn not bad.. Kami bertolak pegi awai..so sampai tu kami terus pi kat Cable Car.. 


 Ni dalam Cable car. Sebenaqnya aku tak mau naik..takutttt..sbb dh pernah naik before ni..ntahh aku rasa gayatt sgt time tu..tp kali ni bila dipaksa2 oleh en.asben akur la jugak. tp dh naik eh..ok plak..tak gayat pn..lutut pun tak ketaq cam dulu...(mak aii..bam2nya aku..igin dijelaskan disini bahawa aku adalah mengandung 7 bulan time ini).....hehehe.

View dr dlm cable car..guna note jer pun snap..

Bila tgok cable car tu mmg ketaq nak naik..

Turun dari sini kami semua kelaparan..zasssss terus ke Wan Thai..perghh!! tgh lapaq2 mmg syok hadap makanan wehhh..

Dah kenyang bagai..kami continue ke Underwater World..hadoii..dh byk kali gue masuk sini..gue dh cemusss dehh!!..

Ini budak takut ngan ikan besaq belakang dia tu..tp yg best tangan tak lepas minyak gamat..kemana aja dia pi dia bawa..

Kluar daru Underwater World ni kami terus checkin..rest dulu before malamnya kami ada BBQ..sooo continue deh!!!

4 comments:

Zura@Iwan said...

tk per asalkan update kan
kenangan tu..

oo hg stay hotel fave ye?
brapa rate dia beb?

Gieyana said...

Aq tgk imagine keadaan zarra time nih..lm x g lgkwi weh..:-)

Ieda Zakaria said...

Zura..

Heheheh..mai angin nk hapdet baq hanggg..

X sure lak aku berapa rate..ditaja katakannn..

Ieda Zakaria said...

Gieyana...

Hahaha..satu Underwater world tu dgq sora dia..adehh!!

Jom2 pi..