Klik-Klik..

Thursday, December 12, 2013

Sweet Moment @Krabi...Part 2

 Salam...

Meh nk sambung cerita pi Krabi yg tergantung ri tu.. ni part 2 plak.

2nd day di Krabi kami dibawa oleh tour guide kami nek bot pi pulau2..nama2 pulau sori..memori aku dh lost kat situ..kahkahkah..gambaq ja ada..nama tak tau..boleh???

 view dia subhanallah...mmg cantikkk bangat!!! (Org yg kat gambaq tu cantik dak???) kekekek


Ini budak takut ayaq pantai sooo...mama la kena jd peneman dia men pasiaq (pasir)







Papa pun jadi mangsa dia...ekekek




3 Beranak..





Snorkelling..aku tingin yg amat tp zarra tak bg aku jauh langsung dr dia..achanerrr???


Dia men pandang camtu ja diorg yg snorkelling...




En asben saya

Puas gila men ayaq laut..sampai naik hangit muka masing2..hehhe.. sepanjang kami round pulau2 yg ada, tour guide bekalkan kami buah nenas ngan tembikai kat atas bot tu..Masyaallah...manis gila. Nenas aku x berani nk mkn banyak..just rasa sikit ja..kan time tu aku preggy 3 bulan..tp siyess mmg manis. 

sambungg lagi nohhh!!!



4 comments:

Zura@Iwan said...

hg pregnant masa tu kira berani gk la naik boat tu ye..

punya lama ak tggu n3 krabi hg ni..ahha

pulau2 kt krabi lawa kan...haha tk ingt dh nama2 pulau ka weh?

Gieyana said...

Beb..seyess lawanyaa...tingin nk p tp kena tggu anak besaq dulu laa..

Weh..msg2 tgh khatam entry lama..kahhhh

Ieda Zakaria said...

Zuraiwan...

Heheheh..berani gak la.. basi dh no baru nk kuaq crita..mmg lawa view dia..nma2 mmg x ingat..kahh

Ieda Zakaria said...

Gieyana..

hahhah...nk share gak even lama pn..nanti2 leh baca balik kan...

Elok tggu najlaa besaq we..sbb klu drive jauh benor takut sikecik x selesa kan...