Klik-Klik..

Thursday, December 12, 2013

Sweet Moment @Krabi - Part 3

Hamoiii...sampai part 3 dah aih..bila nk abih nooo...ni la kalu org malas nk taip entri panjang2. sure byk part..heheheh.

Balik dr kami meround pulau2 yg ada kat krabi tu..kami merelekskan diri plak kat swimming pool hotel..melayan anak2 plak... tp aku x lama kt pool..penat..nek bilik..bersih diri & solat.



 Pucat gila muka aku..time ni baru ok dr morning sickness...huhuhu..klu tak x bole pi holiday..


Berani kot tepi ja la dia ni...


Kemain ko kan kakak..mentang2 dh pandai swim...

Malam tu kitorang jalan2 dlm pekan Krabi tu..makan pun area situ ja..jenoh gak mencari kedai yg betul2 memenuhi selera kami anak beranak..dah letih balik tidoooo..

Esoknya kami nk gerak balik aloq staq tp before tu kami singgah Hatyai...cerita kat Hatyai next la noh!!!



4 comments:

Gieyana said...

Bestnyer we..:-)

Zura@Iwan said...

tk per2..pelan2 update..
tk cerita pjg pon tk per beb
tempek je gmbr kan..
tgk gmbr pun best gak..hikss

hg stay hotel mn weh?

Ieda Zakaria said...

Gieyana...

MMg best beb...

Ieda Zakaria said...

Zuraiwan..

Heheheh...byk ikutkan cerita nk share tp tu la depend on situation..cheewahhh..

Hotel apa eh nama yg aku dok tu..x silap aku ada check in kat FB..memory lost..kahhhh